2011-12-17 15:31 #0 av: JohannaEkroth

För att få Huvudvärk iFokus att hamna bland de översta sajterna och få fet blå text så måste du Gå med i Huvudvärk iFokus och på så sätt bli medlem på sajten. Här kan du läsa hur du går till väga.

Först måste du givetvis vara medlem på iFokus, det blir du genom att klicka i den orangea rutan uppe till höger där det står Bli medlem, det kostar ingenting. Sedan gäller följande:

För att lätt komma åt dina favoritforum på iFokus så kan man gör dem till favoriter och bli medlem på dem. Då hamnar de överst i listan med Mina iFokus-sajter och får då fet blå text istället.

Det är enkelt att bli medlem på ett forum på iFokus och det krävs bara ett musklick på den orangea bannern som kommer fram överst på Mina iFokus-sajter när du kommer till ett forum som du inte är medlem på, och så står det. "» Gå med i Huvudvärk i Fokus" om det är den sajten det handlar om. Kommer du in på en annan sajt (forum) så står det givetvis denna sajts namn istället.

Klicka på den orangea bannern när muspekaren blir till en hand, så vips, så är du medlem på sajten samt att den har hamnat överst bland dina iFokus sajter. Dock hamnar sajterna man är medlem i i bokstasordning.

På exempelbilden så ser du att jag i skrivande stund är medlem på bland annat Alternativ Behandlingar iFokus, Anhöriga iFokus (min sajt), Beroenden iFokus, Bildredigering iFokus samt Bokstavsfolk iFokus för det är ämnen som intresserar mig.


Så ta och klicka på den orangea bannern, så hälsar jag dig varmt välkommen som medlem här på Huvudvärk iFokus! Kyss


Av: Höstlegenden