Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen Presentationer Hälsningar Allmänt Ont i huvudet Huvudvärksdagbok Spännings-huvudvärk Migrän Huvudvärk vid hormonförändringar Huvudvärk vid lågtryck och oväder Huvudvärk vid virussjukdomar Skallskador & Hjärnskakning Huvudvärk vid synfel Huvudvärk vid baksmälla Hortons huvudvärk Övrigt Huvudvärk Läkemedel Naturpreparat Alternativa behandlingsformer Egenvård Tips & Idéer Positivt & Glädjande Negativt & Jobbigt Min egna berättelse Boktips Internet / TV / Film / Radio Undersökningar Kluringar Lekar och tävlingar [OT - ] Utanför ämnet Om sajten Om iFokus

Om iFokus

Ny sajt: Trötthet iFokus

2012-02-17 18:57 #0 av: dragonstar

Ny sajt: Trötthet iFokus

Trötthet kan bero på många saker. Vintermörker är en av dem. Läs mer om trötthet på vår nystartade sajt.

Trötthet iFokus

Välkommen:

http://trotthet.ifokus.se

 

Det kan vara en kortvarig sjukdom, livssituation eller långvarig livsåkomma. Här kan du få träffa andra med liknande problem, få tips och råd.

Vi vill ta upp alla möjligheter till trötthet, hur du kan hjälpa dig själv och vad läkarna kan göra. Inget är för litet eller stort.

Det finns intressanta artiklar att läsa som rör vårt ämne trötthet på olika sätt. Det kan var stress, sömnapné, sömnproblem, sjukdom. Dessutom finns det artiklar om självhjälp.

Själv har jag problem med trötthet som är odiagnostiserad. Jag skrev på olika sajter här inne och fick kontakt med flera som hade liknande problem. Det fick mig att känna att behovet av att få stöd var stort. Jag har själv ingen utbildning inom medicin eller vård men genom mitt liv har jag råkat ut för en del jag vill dela med mig av.

Välkommen in och titta runt. Kom ihåg att kolla in reglerna för sajten som finns bland artiklarna.

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2012-02-19 07:31 #1 av: Maria

Lycka tillGlad

/Maria

 

Anmäl
2012-02-20 10:00 #2 av: yvonnel

#0

Tack för det initiativet, kommer nog att visa sig välbehövt. Jag har fått diagnosen fibromyalgi men har även en otrolig trötthet och muskelsmärta och väldigt mycket migrän, orkar liksom ingenting.

Jag brukar normalt planera min tid och mina steg för att orka göra det jag hade föresatt mig, men numera kommer jag knappt så långt att man kan kalla det planering. Hoppas på bättre tider, för detta är urtråkigt.

Anmäl
2012-02-20 14:15 #3 av: dragonstar

Tack och välkommna in.

Har hört flera nu som av helt skilda anlednignar lider av trötthet. Ska bli så spännande och se hur sidna används och vilka som dyker upp.

 

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2012-10-17 01:27 #4 av: yvonnel

Hallå där!

Är vi alltför trötta för att orka hålla liv i den här tråden?

Anmäl
2012-10-18 15:43 #5 av: dragonstar

Hahah ja det är ju tyvvär så.. Men trötthet ifokus är ju faktiskt till för allt som på något sätt rör trötthet, sömnsvårigheter, kortvarig eller långvariga symtom.

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2012-10-18 20:10 #6 av: yvonnel

Kanske är det så att tröttheten är något man själv tröttnar på att tjata om. För vad som det verkar så finns inte något vidare intresse från läkarhåll heller.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.