Negativt & Jobbigt

Huvudvärk 24/7

2015-05-15 23:06 #0 av: Amliv

Har haft konstant huvudvärk i cirka 8 månader nu. Den sitter i exakt hela tiden, varenda minut, den går aldrig över vilket är så himla frustrerande! Det tar så på mina krafter, jag klarar knappt av att gå till skolan och jag klarar inte av att göra roliga saker även fast jag vill det.
Jag har provat allting men ingenting har hjälpt.
Jag har skaffat glasögon, varit hos både sjukgymnast och naprapat, fått akupunktur, varit hos tandläkaren, gjort både nack och käkövningar, avslappning, jag har ätit både järn och magnesium, röntgat hjärnan ja men jag har verkligen provat det mesta.
Jag vill inte ha det så här resten av mitt liv, jag klarar inte av det här mera!

Anmäl
2015-05-15 23:28 #1 av: Niwa

Får man fråga vart värken sitter. Sitter den vid tinningarna,runt skallen som ett "pannband", vid ögonen?

Jag hade huvudvärk konstant i flera månader o fick träffa specialist.
Han kikade knappt på mig innan han sa- du har ofta ont i huvudet och det sitter som ett "pannband".
Han hade så rätt.
Det var då spänningshuvudvärk som mest troligt orsakats av en traumatisk upplevelse. Hans råd var - rör på dig, istället gör att lägga dig ner när värken slår in så rör på dig så du blir rejält svettig. Då slappnar kroppen av o vörken kommer mest troligt ge med sig.
Jag testade o gick snabba promenader vid huvudvärk o värken släppte o kom väldigt mycket mer sällan när jag gjort så ett tag


Hälsa gärna på mig på Facebook.

Anmäl
2015-05-16 12:44 #2 av: Amliv

nej den sitter inte direkt som ett pannband, värken flyttar sig hela tiden. Ibland sitter den i ögonen, ibland öronen, ibland mitt på huvudet ja den kan vara överallt.
Och jag har även prövat med att träna och promenera men det går inte för då blir jag super yr och vill bara spy :/

Anmäl
2015-05-20 21:31 #3 av: elanpelan

Hej! Jag har precis samma problem som dig, har haft en konstant huvudvärk i över två år nu och det finns inte en stund som värken är borta. Jag har också gjort allt det som du skrivit att du gjort. Min värk satte igång när jag slutade ta p-piller, dagen efter jag slutat. Vet inte om detta hade något samband, men startade då i alla fall. 

Värken varierar i styrka under olika perioder och under dagen. Min värk sitter runt pannan och över ögonen. Den tar verkligen på krafterna!

Någonting jag tycker att du ska testa är Botox, de gångerna jag har fått det har värken faktiskt lindrats något ett tag. Jag har även gått på en smärtutredning på Frölunda specialistsjukhus, nu vet jag inte vart du bor men.. De var mycket grundliga, de utredde verkligen allt som gick. men kunde tyvärr inte hitta orsaken till just min värk, men tycker att du ska höra av dig dit!

Anmäl
2015-06-14 21:15 #4 av: Odette

Ja jag har huvudvärk hela dagarna jag också, haft ont i ca 14-15 år och inte lyckats hitta varken orsak eller botemedel. Det har snarare bara blivit värre med åren :(
Hoppas du (Amliv) kan få hjälp iaf!

Registrerad guldhamsteruppfödare i SHF sedan 2009. Min hemsida; Exentrion's

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.