Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Presentationer Hälsningar Allmänt Ont i huvudet Huvudvärksdagbok Spännings-huvudvärk Migrän Huvudvärk vid hormonförändringar Huvudvärk vid lågtryck och oväder Huvudvärk vid virussjukdomar Skallskador & Hjärnskakning Huvudvärk vid synfel Huvudvärk vid baksmälla Hortons huvudvärk Övrigt Huvudvärk Läkemedel Naturpreparat Alternativa behandlingsformer Egenvård Tips & Idéer Positivt & Glädjande Negativt & Jobbigt Min egna berättelse Boktips Internet / TV / Film / Radio Undersökningar Kluringar Lekar och tävlingar [OT - ] Utanför ämnet Om sajten Om iFokus
Övrigt Huvudvärk

Nån som har supraorbital neuralgia?

2017-10-11 09:09 #0 av: Ivarsdottir

Jag har haft i stort sett daglig huvudvärk de senaste 10 åren och gått igenom en del mediciner som inte gett nån effekt förutom gabapeptin som jag tyvärr fick svåra biverkningar av och inte kan äta. Jag undrar om det är nån mer än jag som har supraorbital neuralgia?

Anmäl
2017-10-26 08:48 #1 av: Maria

Så synd att du inte fått något svar.

Jag kan ingenting om detta tillstånd. Du kan väl berätta om hur det påverkar dig?

/Maria

 

Anmäl
2017-10-31 20:43 #2 av: Ivarsdottir

Jag går med ständig huvudvärk som jag mest kan likna vid en syl ovanför mitt ena öga. Flera gånger per dygn får jag smärttoppar som ibland är outhärdliga. Har alltid ont på samma ställe. De trodde först att jag hade hortons men efter en massa olika kontroller så fick jag min diagnos. Fick gabapeptin mot smärtan och blev smärtfri, dock fick jag svåra biverkningar och står nu utan hjälp från vården.

Anmäl
2017-10-31 21:32 #3 av: Maria

Har du bara testat gabapentin ? Det borde ju finnas en mängd mer preparat att testa.

/Maria

 

Anmäl
2017-11-02 09:17 #4 av: Maria

Jag har också en besvärlig huvudvärk men av helt andra orsaker (hjärntumör) Jag har testat mig fram i flera år med olika mediciner varav vissa har hjälpt en aning och andra inte alls.

Numera så har jag morfinplåster kombinerat med gabapentin + behovsmedicin och det verkar fungera skapligt för mig.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.